Highland Park 18 Years Old Viking Pride

Malt Whisky

Highland Park 18 Years Old Viking Pride

Denne enestående 18 års single malt, er lagret på en høj andel af første gangs fyldte sherryfade af både europæiske og amerikanske egetræ. Den hylder i den grad Highland Parks 5 nøglesten i produktionen. Den har smagsnoter af modne kirsebær, bitter kakao, honning og kandiseret appelsinskræl. Eftersmagen er den velkendte aromatiske tørverøg med en nuancer af havsalt fra havet der omkranser Orkney.

18 Year Old Viking Pride Highland Parks Udnævnt af den amerikanske whiskyekspert, F Paul Pacult, som 'Best Spirit in the World' (Spirit Journal), og er den mest prisbelønnede single malt whisky, der bliver hædret med både en guldmedalje og en formidabel anbefaling (med en score på 96) i 2021 International Spirits Challenge.

Skulle du få lyst til at prøve den 18 års Highland Park med en bid mad til så kommer der her nogle forslag til smørrebrød der kunne passe til fra Highland Parks Global Brand Ambassador Martin Markvardsen: dyrlægens natmad, frikadelle med tilbehør, roastbeef og svampe a la creme.

Farve:
Burnished gold, clear and bright

Duften:
Rich, mature oak, hints of chocolate and cherry. Top note of aromatic smoke

Samgen:
Rich, full flavour, honey sweetness, chocolate and peat

Eftersmag:
Soft, round and long with a whisper of peat on the finish

ABV: 43%

  • Oprindelse

    Skotland

  • Alkohol 43%

Lignende Produkter