Highland Park 30 Year Old - 2019 Release

Malt Whisky

Highland Park 30 Year Old - 2019 Release

Highland Park 2019 Spring Release 30 yo er et komplekst udtryk skabt af færre end 20 fade, der blev produceret i 1989 og tidligere år, vores Spring 2019-udgivelse er det sjældne resultat af en trio af forskellige fadtyper.

Master Whisky Maker, Gordon Motion, tog det usædvanlige skridt at samle 3 forskellige fadstyper til denne udgivelse. Til søde noter af vanilje og honning med antydninger af skarp citrus valgte han ex-bourbon-fade; for at tilføje rige lag af frugt og varme krydderier, blev de berømte sherrymodnede europæiske egetræsfade nøje udvalgt; og til sidst blev et lille, men vitalt antal Refill-fade benyttet for at afrunde smagenes harmoni

Whiskyen rummer den fudge-agtige sødme, der kendetegner de længst lagrede Highland Park-whiskyer, men her kombineres sødmen med en kompleks aroma af varme krydderier, appelsin, mørk chokolade og noter af blomsterfyldt tørv. Highland Park 2019 Spring Release 30 yo har en tør finish og efterlader en smag af aromatisk tørv og et indbydende strejf af mild havluft – resultatet af 30 års lagring i Orkneys vindblæste klima.

  • Oprindelse

    Skotland

  • Alkohol 45.2%

Lignende Produkter