The Macallan A Night On Earth in Scotland

Malt Whisky

The Macallan A Night On Earth in Scotland

Macallan A Night On Earth In Scotland, det første udtryk i en ny årlig gaveserie i et meget begrænset oplag, afslører historien om Skotlands verdensberømte Hogmanay og fanger den universelle glæde ved at fejre årsskiftet.

Hogmanay er navnet på skotterne måde at fejre Nytåret. En del af Hogmanay omtaler First Fooding:

First fooding er, når du besøger venner eller familie umiddelbart efter midnat for at blive den første person, der besøger dem og går ind i deres hus i det nye år. Den allerførste fod - den første person, der besøger dig i det nye år - skal traditionelt være en, mørkhåret kvinde, og gerne så tæt på Nytåret som muligt. Dette bringer held til huset hvis gæsten bærer på:

Et mørkt rugbrød - gives traditionelt som en førstegangsgave for at sikre, at de mennesker, der bor i det hus, du besøger, ikke møder sult i det kommende år. First fooding bringer traditionelt også en klump kul for at sikre, at huset forbliver varmt i de kommende måneder og ikke mindst en flaske whisky

The Macallan A Night On Earth in Scotland er skabt i samarbejde med den anerkendte japansk-franske illustrator, Erica Dorn, A Night On Earth In Scotland byder på innovativ emballage i flere lag, der giver en enestående unboxing-oplevelse og viser Ericas skræddersyede abstrakte designs.

Lavet af Head Whisky Maker Sarah Burgess, hvis gode familieminder om Hogmanay var en vigtig indflydelse, A Night On Earth In Scotland er en sød fløjlsblød whisky med stemningsfulde smage, herunder skotsk sandkage, tørrede appelsiner og krydderier

  • Oprindelse

    Skotland

  • Alkohol 40%