The Macallan Anecdotes of Ages - UDGÅET

Malt Whisky

The Macallan Anecdotes of Ages - UDGÅET

 

 

Den berømte britiske popkunstner Sir Peter Blake er en fremtrædende person i kunstverdenen. I mange årtier har Sir Peter Blakes banebrydende arbejde rørt ved mode, musik og endda kunstbevægelser, hvor han har opbygget en unik og tidløs signatur stil.

The Macallan har haft samarbejde med Sir Peter Blake i næsten fire årtier og er et naturligt partnerskab, der afspejler både The Macallan og Sir Peter Blakes tidløshed.

Sir Peter Blake er kendt i hele verden som en af grundlæggerne til Pop Art, og hans crowd art collage-stil overgik til populærkultur i slutningen af ​​60'erne. Mens Sir Peter er bedst kendt for sit collagearbejde, er han også en anerkendt kunstner og i 2012 fik han til opgave at male dronningen for at fejre anledningen af ​​hendes 70 års jubilæum.

An Estate, A Community and A Distillery fortæller en historien om arven inspireret af Macallans destilleriets naturlige skønhed, det omkringliggende landskab og de gådefulde karakterer der har vist vejen for The Macallan i næsten 200 år.

Etikeetten er lavet af Sir Peter Blake digitalt og kopieret til denne udgivelse.

Boksen indeholder flasken, et certifikat der beskriver historien og arven som kunsten var baseret på og illustrationer trykt på en papirs rulle. 

Inspireret af The Macallan og Sir Peter Blakes fælles forståelse af skønhed, natur og arv. Lead Whisky Maker, Sarah Burgess blev inspireret af Sir Peters livlige personlighed til at skabe denne meget specielle single malt, som hun beskriver som "klassisk Macallan med et twist" - twistet er flotte noter af sort peber og orange. En yderst Limited edition.

Farve: Kanel.

Aroma: Rig på tørrede frugter og krydderier med et hint af appelsin og kryddernellike.

Smag: Tørrede frugter med knust sort peber og melasse, noter

af vanilje og orange olie.

Finish: En lang, fyldig egetræs finish med kanel og kakao.

  • Oprindelse

    Skotland

  • Alkohol 47,7 %

Lignende Produkter