The Macallan M Decanter

Malt Whisky

The Macallan M Decanter

Sjældne, sorte fade med tørvet whisky er blevet nøje udvalgt til at skabe dette unikke udtryk. Den røg-infunderede spiritus, der er modnet i disse sherrymodnede egetræsfade, har samlet særpræg og dybde gennem årtier.

Vores Whisky Mastery Team har brugt denne sjældne tørvenote til at skabe en ekstraordinær whisky, der fortsætter med at skubbe grænserne for kreativitet og håndværk. En kærlig historie om en whisky, den fortæller udtryksfuldt om svundne håndværk fra de generationer, der lavede den. De, der er heldige at møde det, vil aldrig glemme deres møde.

Subtilt røget og rugende kan det være, men whiskyen besidder gnisten og modningen af en ægte Macallan. Til dens ære er dets nye hjem håndlavet af sort Lalique krystal.

Macallan M Black er helt unik. Værdifuld, tørveinfunderet single malt, Lalique-finesse og kreativitet forenes sømløst. Denne bemærkelsesværdige udgivelse er virkelig en at værdsætte.

Farve
Gylden solopgang, 100% naturlig.

Næse
Frisk æble, pære og citrus kombineret med søde dadler, der udvikler sig til en subtil let tørv

Smag
Kandiserede appelsiner, forkullede ferskner og honningfigen kombineret med sultana, dekadent mørk chokolade, der udvikler sig til en varmende tørv og krydret ingefær

Finish
Lang tørverøg og sød rosin

ABV 46 %

  • Oprindelse

    Skotland

  • Alkohol 46%

Lignende Produkter