THE MACALLAN RARE CASK

Malt Whisky

THE MACALLAN RARE CASK

Macallan har lanceret Rare Cask 2020 Release - en single malt whisky, som er skabt af Macallans Whisky Maker ved udvælgelse af de unikke egetræsfade, der giver den karakteristiske og komplekse smagsprofil af en rigtig Macallan Whisky.

Europæiske egetræsfade er modnet med den fineste Olorosso sherry og nøje udvalgt af The Macallan Whisky Maker Team ved hjælp af deres viden, dygtighed, lidenskab og kreativitet i deres søgen efter at finde det ekstraordinære.

En sjælden og speciel opdagelse: De håndplukkede fade fra The Macallan giver en dyb rubin mahogni farve og viser en intens sød rosinot kombineret med en rig fløjlsagtig blød smag i munden og kompleksitet for at give en meget sensorisk whiskyoplevelse.

Dette luksuriøse udtryk fremhæver magien og videnskaben i Macallans indviklede whiskyfremstillingsproces. Teamet identificerer netop de egetræsfade, der giver den intense og meget komplekse smagsprofil, efterfulgt af en sød fusion af frisk æble, citron og appelsin. Intens sød rosinsmag dominerer ganen, inden den giver plads til vanilje og mørk chokolade, med lag af let citrusskal. Finishen er lang, rig og fløjlsagtig og tilbyder en dekadent whiskyoplevelse, der efterlader et langt og varigt smagsindtryk.

The Macallan Rare Cask 2020 er skabt ud fra 16 forskellige fadtyper – det bredeste spektrum af fadprofiler nogensinde i en enkelt The Macallan-whisky. Det giver en smagsoplevelse, der er ganske uden sammenligning. Omhyggeligt individuelt udvalgte fade giver whiskyen sin særegne karakter, det er nemlig færre end 1 % af The Macallans fade, der opnår den udsøgte ære at blive udvalgt til at bære Rare Cask-navnet. 

NOSE: Bløde noter af vanilje med rig rosin, efterfulgt af en sød fusion af frisk æble, citron og appelsin.

PALATE: En intens sød rosin dominerer inden den giver plads til vanilje og mørk chokolade med lag af let citrusskal.

FINISH: Lang, rig og fløjlsagtig.

FARVE: Ruby mahogni.

  • Oprindelse

    Skotland

  • Alkohol 43%

Lignende Produkter