The Macallan Sortiment

Malt Whisky

The Macallan Sortiment

De seks grundpiller

Oplev grundstenene til karakteren af ​​The Macallan og skabelsen af ​​vores rige ånd. De omfatter den stærke følelse af sted i hjertet af Macallan destilleriet og vores ejendom sammen med vores lange erfaring med destillering og modning af en single malt whisky.

 SPIRITUAL HOME

Bygget i 1700 fra lokalt brudte sandsten til kaptajn John Grant, vores åndelige hjem, Easter Elchies House, er et godt eksempel på et højlands herregård. Den 485 hektar store Macallan Estate ligger i et naturskønt område og drives følsomt i harmoni med miljøet.

CURIOUSLY SMALL STILLS

Macallan's kedler er blandt de mindste i Speyside. Deres unikke størrelse og form giver spiritussen maksimal kontakt med kobberet, hvilket hjælper med at den og giver de rige, frugtagtige, fyldige smage som er karakteristisk for The Macallan med den bløde afrundede smag . Der er 24 af disse spirituskedler, fremstillet af kobber, der hver har en indledende 'ladning' på 3.900 liter.

FINEST CUT

Vi vælger omhyggeligt den fineste kvalitets spiritus fra vores produktion for at sikre, at vi skaber den bedste single malt whisky i verden. The Finest Cut, hvor vi kun bruger 16 % af hjertet af destillatet, sikrer, at vi producerer vores karakteristiske tyktflydende mundfølelse og frugtagtig aroma og smag. Denne lille del, eller 'cut', er utrolig selektiv og en af ​​de fineste i branchen. Denne klare farveløse New Make Spirit vælges med lige under 70 volumenprocent alkohol. Denne tydeligt robuste og karakteristiske spiritus er udgangspunktet for alle Macallan whiskyer.

 EXCEPTIONAL OAK CASKS

Vores usædvanlige egetræsfade er den største bidragyder til Macallans fremragende kvalitet, naturlige farver og karakteristiske aromaer og smag. Disse egetræsfade er udformet efter vores egne specifikationer og tegner sig for op til 80% af Macallans endelige aroma og smag. På grund af dette bruger vi mere pr. fad end noget andet destilleri i sourcing, håndværk, krydring og pleje af fadene.

NATURAL COLOUR

Al farve i Macallan whisky, aftappet på destilleriet, er naturlig. Kun interaktionen mellem New Make Spirit og modningen af whiskyen i egetræsfadene leverer den rige og naturlige mangfoldighed af farver i hele området, fra lys eg til mørkeste mahogni. Disse naturlige farver forbliver 'faste' i modsætning til kunstig farve, der falmer relativt hurtigt i stærkt sollys. At være Master Whisky Maker kræver stor dygtighed for at opnå samme konsistens af naturlig farve fra aftapning til aftapning.

PEERLEES SPIRIT

Ånden der hviler over Macallan er unik, fra sted og produktion til mennesker og lidenskab. Macallan er resultatet af en sådan definerende mestring og udvikling, den er uovertruffen og uforlignelig på hver eneste måde.

  • Oprindelse

    Skottland

Lignende Produkter