Faustino &Eneko

Vin

Faustino &Eneko

Denne vin er ret unik, og kan ikke købes ret mange steder. Vinen er udviklet i et samarbejde mellem Faustino´s vinmagere og den berømte baskiske chefkok Eneko Atxa, som for nylig blev tildelt sin fjerde Michelin-stjerne. Det har resulteret i en meget speciel vin. Faustino & Eneko har for nylig modtaget sin første internationale pris, en guldmedalje fra Berlin Weine Trophy.

Faustino & Eneko vinen er nøje sammensat af 85% Tempranillo druer og 15% Graciano druer. Vinen fadlagres 8 måneder på franske egetræsfade. Selv beskriver Faustino & Enko vinen som "frisk, elegant og i harmoni".

Vinen kommer her i en limited edition, som er fuldstændig fantastisk flot indpakket. Det er en oplevelse ud over det vilde! Vinen kommer i en flot trækasse, som åbnes ud til siderne. I kassen står den flotte og ekstrem tunge flaske rødvin, som føles i tyngde som en magnum. Herudover står en lille potte med jord, og frø som du kan så og pleje. Selv beskriver Faustino & Eneko det på denne måde:

"We can help you:
Use the clay pot like a wineyard, good soil, tools and seeds. Uncork the Faustino & Eneko wine, and after tasting it, you will surely know what to sow to achieve new dreams. And let them grow and grow"

  • Oprindelse

    Spanien

Lignende Produkter