Snow Leopard Vodka

Vodka

Snow Leopard Vodka

Det er sneleoparden, der er inspirationen bag denne exceptionelle, prisvindende vodka. Og her er ikke bare tale om et pænt navn, for 15 % af overskuddet ved salget af Snow Leopard Vodka går via fonden The Snow Leopard Trust til at redde det smukke dyr fra at uddø.
Snow Leopard Vodka er den første luksusvodka, der er baseret på kornsorten spelt. Spelt har en karakteristisk nøddeagtig frisk smag, og den seje kornskal, der beskytter mod udefrakommende forureningskilder, resulterer i en særlig friskhed, der ikke findes i andre korntyper. Den europæiske spelt, der bruges i produktionen af Snow Leopard Vodka, dyrkes langsomt uden brug af pesticider eller kunstgødning. Det gør spelten fire-fem gange dyrere end det korn, der typisk bruges i produktionen af kvalitetsvodka.


Snow Leopard Vodka fremstilles ved håndkraft i små portioner, hvilket bevirker, at den bevarer sin formfuldendte karakter. Den bliver destilleret seks gange, hvilket sikrer den bløde smag. Det er denne helt særligt bløde karakter, der gør Snow Leopard Vodka perfekt i en Vodka Martini.
Snow Leopard Vodka produceres på Polmos Lublin-destilleriet i Polen, som har fremstillet kvalitetsvodka i mere end hundrede år, og vodkaen vandt da også en guldmedalje ved The 2014 International Spirits Challenge.

  • Oprindelse

    Polen

  • Alkohol 40%

Lignende Produkter